Kolf & Molijn hecht grote waarde aan de kwaliteit van onze geleverde producten. Ook na de oplevering van onze gevelproducten garanderen we een optimale service en nazorg. Het is tenslotte van belang dat uw gevel ook met het verstrijken van de jaren optimaal blijft functioneren en ogen. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met GevelBeheer-Nederland.

GevelBeheer-Nederland is een landelijk opererende onderneming op het gebied van service en ‘Meer Jaren Onderhoud Planningen’ van gevels en geveldelen. De 70 specialisten beschikken over jarenlange ervaring. Met een hoofdkantoor en centraal servicepunt in Staphorst en vestigingen in Dordrecht, Emmeloord en Wormer kunnen zij snel reageren in heel Nederland.

Storingen zijn erg vervelend en komen altijd op een ongelegen moment. Hoe sneller een storing is opgelost, hoe beter. Daarom werken wij samen met GevelBeheer-Nederland.

GevelBeheer-Nederland is een specialist op het gebied van verhelpen van storingen aan geveldelen voor zowel particulieren als bedrijven.  Indien uw storing binnen de garantietermijn en onder de garantievoorwaarden valt zijn er geen kosten verbonden aan de reparatie.

Klik op de onderstaande knop om een verzoek in te dienen.

Servicemelding