Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid vinden we belangrijk bij Kolf & Molijn. Door de hoge automatiseringsgraad van ons productieproces, gecombineerd met onze eigen kwaliteitssystemen, kunnen onze opdrachtgevers rekenen op een product dat aan alle geldende kwaliteitseisen voldoet. Om dit te garanderen is Kolf & Molijn aangesloten bij diverse organisaties die garanties, certificaten en attesten afgeven voor de gevelbouw.

Lidmaatschap VMRG

Kolf & Molijn is lid van de VMRG en beschikt over het VMRG-Keurmerk (download ons certificaat). Het VMRG-Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen. Ze leveren producten die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit (VMRG-kwaliteitseisen), veiligheid, comfort en duurzaamheid (recycling certificaat AluEco). (download ons certificaat) In opdracht van de VMRG controleert SKG-IKOB Certificatie tweemaal per jaar onze productieprocessen en producten. SKG-IKOB is een onafhankelijke certificatie-instelling in de bouwnijverheid en is erkend door de Raad voor Accreditatie.

ISO 9001 gecertificeerd

Kolf en Molijn is ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Wij borgen continue de kwaliteit van onze producten en voldoen aan alle wetgeving.

VCA* gecertificeerd

Tot slot kan het VCA* attest natuurlijk niet ontbreken bij een gevelbouwer van onze omvang. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers (download ons certificaat). Het is onder andere bedoeld om ons veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het Normec NCK bewaakt dit attest.

VMRG
iso9001_kl
VCA 1-ster