Servicepartner GevelBeheer Nederland

Kolf & Molijn hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze geleverde producten. Ook na de oplevering van onze aluminium kozijnen garanderen we een optimale service en nazorg. Het is tenslotte van belang dat uw kozijnen, ramen en deuren ook met het verstrijken van de jaren optimaal blijven functioneren. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met GevelBeheer Nederland.

Onafhankelijke partner

GevelBeheer Nederland is een onafhankelijke, landelijk opererende partner op het gebied van service, onderhoud en advies voor gevels, ramen, deuren en kozijnen. De 90 specialisten van GevelBeheer Nederland beschikken over jarenlange ervaring. Met haar hoofdkantoor en centraal servicepunt in Staphorst en vestigingen in Dordrecht, Emmeloord en Wormer wordt er snel en adequaat gereageerd in heel Nederland.

Zakelijk en particulier

GevelBeheer Nederland werkt niet alleen voor de professionele utiliteits- en woningbouw, ook particulieren kunnen uitstekend bij hen terecht. Van het vervangen van kapotte ruiten en het installeren van nieuw hang- en sluitwerk tot het upgraden naar inbraakwerend hang- en sluitwerk. Dit is eventueel volgens het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Neem gerust contact op om te kijken wat GevelBeheer Nederland voor u kan betekenen.