Receptie - Secretariaat

Receptie – Secretariaat

Welkom bij team receptie – secretariaat van Kolf & Molijn. Wij streven ernaar om iedereen een warm welkom te heten. Wij zijn het gezicht, of beter gezegd de stem van onze organisatie. Wanneer je ons belt of mailt, zullen wij er alles aan doen om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Tot gauw!

Commercie

Welkom bij het team Commercie. Bij de afdeling Marketing zorgen wij voor de bekendheid van Kolf & Molijn. Dit doen we o.a. door de inzet van diverse marketingactiviteiten (bijvoorbeeld in de vorm van reclamecampagnes), vervolgens maken wij bij de afdeling verkoop de vertaling naar de klant.  Voor het opmaken van offertes zetten wij de expertise van ons team calculators in. Zij zijn dagelijks bezig met het berekenen van de uiteindelijke offerteprijs.

Een energiek bedrijf met een prettige werksfeer

Projecten - Projectgroepen - BIM

Binnen Kolf & Molijn werken wij met projectgroepen. Een projectgroep bestaat uit een projectleider, werkvoorbereiders en tekenaars. Ook beschikken wij over een BIM afdeling. Door te werken met projectgroepen is iedereen binnen de groep van a tot z betrokken en op de hoogte. Een groot pluspunt voor onze klanten.

Gave projecten om onderdeel van te zijn

Productie

Kolf & Molijn beschikt over een moderne fabriek met high tech apparatuur. In de productie werken zo een 100 medewerkers in twee ploegendiensten van maandag t/m vrijdag.

Alle medewerkers dragen bij aan het eindresultaat

Logistiek

Van het maken van planningen, ontvangen van goederen tot het klaarzetten van de orders voor transport. Onze logistieke afdeling zorgt dat alles op rolletjes loopt en bewaakt alle deadlines.

Goede humor! Hard werken, maar altijd met een glimlach!

Staf

Van Facilitair, Finance tot ICT, alles is tot in de puntjes verzorgd! Ontzorgen is het key woord binnen onze organisatie. Heb je een probleem? Bel de desbetreffende afdeling en ze gaan voor je aan de slag.

Wij hebben onze eigen huishoudelijke dienst, de hele dag wordt ons pand in tip top conditie gehouden, een opgeruimde schone werkomgeving werkt wel zo prettig.

Ik ga nog steeds iedere dag fluitend naar het werk

HR

Mensen maken het bedrijf. Zo ook bij Kolf & Molijn. Het zijn uiteindelijk onze medewerkers die klanten laten stralen. En dus zorgen wij er samen voor dat deze medewerkers aandacht krijgen. Dat doen we vanaf het moment dat ze kennismaken met Kolf & Molijn als werkgever en zich ontwikkelen binnen Kolf & Molijn als mens en professional. Wij zijn er voor ze.

Wij ondersteunen de medewerkers van Kolf & Molijn. We zijn continu bezig met de vraag hoe we werkplezier, carrière en inzet kunnen verbeteren. Wie met plezier naar het werk gaat, werkt prettiger en beter.

Persoonlijk contact, aandacht voor de medewerker