Fusie Kolf & Molijn B.V. met Rollecate B.V.  

Wij zijn verheugd om mede te delen dat per 1 januari 2024 Kolf & Molijn B.V. en Rollecate B.V. de krachten bundelen en verder gaan onder één naam Rollecate B.V. Na een succesvolle periode van nauwe samenwerking hebben wij besloten om de synergie te optimaliseren door één gezamenlijke identiteit aan te nemen. Deze fusie stelt ons in staat om nog effectiever te opereren waarbij snelheid, flexibiliteit en kwaliteit centraal staan.

Deze samenwerking betekent niet alleen een samensmelting van namen maar vertegenwoordigt ook een vereniging van jarenlange ervaring en expertise. Door de kennis en kunde van Rollecate B.V. en Kolf & Molijn B.V. op een duurzame en constructieve wijze te integreren, zullen wij, gezamenlijk, de volgende fase van groei en innovatie inluiden.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze fusie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Contact

Voor algemene vragen Voor commerciële vragen
Eline Roo
e.roo@rollecate.nl
Henk Sloetjes

h.sloetjes@rollecate.nl


Over Rollecate B.V.:
Rollecate B.V. gevestigd te Staphorst, is een toonaangevende speler op het gebied van ramen, deuren en gevels in aluminium en staal. Met een rijke geschiedenis van ruim 69 jaar heeft het bedrijf zich bewezen als een betrouwbare speler binnen de bouw en is uitgegroeid als een van de grootste gevelbouwers van Nederland.